Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Προσευχή, η Δύναμη του κάθε Χριστιανού

Προσευχή θα πρέπει να κάνει κάθε χριστιανός, κάθε μέρα και όλη την εβδομάδα, διότι υπάρχει κρίση μεγάλη στην Ελλάδα. Διότι Σόδομα και Γόμορρα την έχουν καταντήσει οι δαίμονες που φρίττουν οι σατανικοί οι λέοντες, να κατασπαράξουν τα νεαρά παιδιά και κτυπούν τις πνευματικές προσωπικότητες, που υπακούουν στο θέλημα του Ουρανίου Πατρός. Δεν πρέπει να χάνουμε το θάρρος μας και την ψυχραιμία μας, αλλά να αντέξουμε να αγωνισθούμε να προσευχηθούμε και αγάπη να δίδουμε, όπου και να βρεθούμε.....
 Έρχονται μεγάλες καταστροφές, διαστροφές, θεομηνίες και σείεται ολόκληρο το σύμπαν απ’ τη δυσοσμία και την ακολασία και την σατανολατρεία με ταχύτατο ρυθμό και βήμα.

Ο πραγματικός Χριστιανός είναι ο μοχλός που την ισότητα και την ισορροπία φέρνει στη γη αυτή τη μολυσμένη, που από το βάρος της αμαρτίας γέρνει και τρέμει. Ανοίγει ρήγματα και ρωγμές εδώ και ρωγμές εκεί και καθιζήσεις εδαφών, απανταχού της γης θα συμβαίνει. Σείονται τα Σύμπαντα, σείονται τα Ουράνια, σείονται οι θάλασσες, τα όρη και τα φαράγγια, οι κάμποι και τα λαγκάδια, απ’ τη σατανολατρεία που ποιείται κατά φεγγάρια και θυσιάζονται κοπέλες και παλικάρια.

Όταν όμως είμαστε συντονισμένοι με τη γραμμή του Ουρανίου τηλεφώνου και λαμβάνουμε τα μηνύματα του Ουρανίου Πατρός τότε το σώμα και η ψυχή δεν αρρωστιά και δεν ασφυκτιά κάτω από τα δυσβάστακτα δεσμά της υποδούλωσης και της καταπίεσης, της αρρωστημένης ιδεολογίας και διδασκαλίας, που δυστυχώς οι φορείς του πνεύματος δήθεν της ελεύθερης ιδεολογίας και κοσμοκρατίας, διδάσκουν εσφαλμένα στα Πανεπιστήμια και Πολυτεχνεία και Ανώτατα Ιδρύματα και Εκπαιδευτήρια.

Δυστυχώς αυτά τα μηνύματα τα αρρωστημένα μεταφέρονται στα νιάτα και ιδού τα αποτελέσματα, που φτάνουν τα καημένα τα νιάτα. Υπάρχουν βέβαια και διαμάντια επιστήμονες, οι οποίοι είναι άριστοι ειδήμονες και με πνεύμα καθάριο και ξάστερο, αλλά δυστυχώς δεν έχουν ακτίνα επιτρεπτή από τους ειδήμονες και ιθύνοντες του κράτους και της εκκλησίας, δια να διδάξουν με ελευθερία, της ψυχής την αξία, και τον ανώτερο σκοπό του ανθρώπου, ο οποίος είναι η απόκτηση της Ουράνιας Βασιλείας.

Στερεωθείτε και προσευχηθείτε, όσο και εφόσον μπορείτε και μην ακούτε κανένα, διότι η προσευχή και η υπακοή στο Θεό καίει τους δαίμονες και τους απομακρύνει από τον προσευχόμενο πιστό.
Εμείνατε στα κιγκλιδώματα τα πνευματικά και μην απομακρύνεστε από την πραγματική πηγή που ακούγεται η φωνή του Ουρανίου Πατρός μέσω της Αγίας Γραφής. Μην δίνετε σημασία στους σατανολάτρες τους μάγους και τους μασόνους που φροντίζουν μυστικώς, δολίως και υποβρυχίως να ιδρύσουν τον θρόνο στον δικό τους χώρο που θα λατρεύουν τον εωσφόρο.

Αληθινή η θρησκεία η Ορθόδοξη. Αληθινός ο Τριαδικός Θεός. Αληθινή και ζωντανή η πίστη προς τον Ιησού Χριστό τον Λυτρωτή και προς την Άνασσα Παρθένα την Αγνή.
Δύναμη λάβετε, στερεωθείτε και κρατηθείτε, απ’ το Άγιο Πνεύμα που ξεκινά και αποστέλλεται απ’ τον Τριαδικό Ουράνιο Πατέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: